Skip to main content
Online advies
Nieuw platform voor thuiswerkers

De thuiswerkplek is nu belangrijker dan ooit. Met de uitbraak van het Corona-virus (COVID-19) werkt een groot deel van Nederland -gedwongen of vrijwillig- hele dagen vanuit huis. Een goede werkhouding en werkplekinrichting, met de juiste hulpmiddelen zijn daarom van essentieel belang om klachten te voorkomen en de productiviteit te verhogen.

Online module: Advies op afstand
Wij kunnen ons goed voorstellen dat medewerkers tegen zaken aanlopen. Er ontstaan sneller klachten doordat de werkplek in de thuissituatie niet bij iedereen optimaal is. Wij hebben daarom een online module ontwikkeld waarbij we medewerkers op afstand advies geven via een uitgebreide serie instructie- en informatievideo’s, online chat en één op één videocalls. Via een inlog die speciaal voor jouw bedrijf wordt ingericht kun je jouw medewerkers toegang geven tot alle beschikbare informatie en functies. Zo blijven medewerkers ook vanuit huis optimaal presteren.  


Uitgebreid aanbod video's 
De video’s zijn een combinatie van o.a. een workshop gezond thuiswerken, RSI- stretch preventie oefeningen en diverse instructiefilmpjes om de zithouding te verbeteren en de werkplek zo goed mogelijk in te stellen. Deze video's zijn opgedeeld in een reeks korte filmpjes, zodat medewerkers snel de gewenste informatie tot zich kunnen nemen zonder een hele lange film te moeten kijken. De chatfunctie is dagelijks beschikbaar tijdens kantoortijden; voor een videocall kan er een persoonlijke afspraak gemaakt worden.


Maand- of jaarabonnement
Je kunt kiezen voor toegang voor een vaste periode -bijvoorbeeld een maand- of een voordelig doorlopend jaarabonnement. Met een jaarabonnement hebben huidige en nieuwe medewerkers altijd en overal toegang tot de beschikbare video's en is er via chat en videocalls altijd een werkplekadviseur voor jouw medewerkers beschikbaar. Wilt je deze module liever eerst eens uitproberen of voor een beperkte periode gebruiken? Kies dan voor een maandelijks opzegbaar abonnement. 

Offerte op maat aanvragen


Alternatieve wensen?
Heb je speciale wensen? Wij kunnen filmpjes op maat maken. Wij werken graag een voorstel voor jouw bedrijf uit. Ook voor diegene die geen medewerkers hebben of pakket willen afnemen, maar wél graag persoonlijk advies willen, staan we klaar in deze tijd. Vraag hier meer informatie aan over de mogelijkheden van individueel werkplekadvies via videocall.

Individueel werkplekadvies aanvragen