Skip to main content
Werkplekadvies

Bij Hardeveld hebben we jarenlange ervaring op het gebied van zitoplossingen en werkplekken in kantooromgevingen. We weten als geen ander dat je er met alleen een goede ergonomische bureaustoel nog niet bent. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 80% van alle bureaustoelen niet op de goede manier is ingesteld; dan heeft zelfs de duurste ergonomische stoel maar beperkt effect. Een goed ingestelde werkplek, de juiste omgevingsfactoren en bewust werken aan een goede werkhouding zijn minstens net zo belangrijk om werkgerelateerde klachten te voorkomen. En juist deze essentiële kennis ontbreekt in het overgrote deel van de bedrijven.

Werkplekadvies op maat
Wij bieden als specialist in ergonomisch werken, werkplekadvies op maat. Ons werkplekadvies is specifiek gericht op de individuele bedrijfssituatie en de werkzaamheden die door de medewerkers worden uitgevoerd. Wij werken met gespecialiseerde en professionele werkplekadviseurs die je tijdens het advies zelf laten ervaren wat een goede werkhouding is voor jouw persoonlijke werksituatie. Wij geven advies hoe je een goede werkhouding aanneemt om lichaamsklachten te voorkomen of te verminderen. Hierin maken we onderscheid tussen preventie en de aanpak van bestaande klachten. Vanzelfsprekend worden de geldende Arbo-normen en -richtlijnen door de werkplekadviseurs meegenomen en behandeld. 


Voorlichting Goede Werkhouding 
Wil je ervoor zorgen voor meer bewustwording in je organisatie en dat medewerkers meer leren over de noodzaak van een goede werkhouding? Met de voorlichting Goede Werkhouding geeft onze ergonomische werkplekadviseur je medewerkers alle essentiële informatie over de juiste werkhouding.

Lees meer over voorlichting 

Bekijk hier hoe het preventief werkadvies en voorlichting er in de praktijk uitzien: 


Werkplekinstructie
Wil je ervoor zorgen dat medewerkers een goede werkhouding aannemen zodat zij geen gezondheidsklachten zoals rugpijn of RSI-/KANS- klachten (klachten arm, nek, schouders) krijgen? Met een korte individuele werkplekinstructie leren onze ergonomische werkplekadviseur je gericht hoe je jouw werkplek op de juiste manier instelt en hoe je goed zit.

Lees meer over werkplekinstructies