Skip to main content
Oplossingen voor thuiswerkers
Ook thuis ergonomisch werken?

De thuiswerkplek wordt steeds belangrijker. Flexwerken is niet meer weg te denken en we werken vaker en langer vanuit huis. Een goede werkplekinrichting, ergonomisch meubilair en de juiste hulpmiddelen zijn daarom van essentieel belang om klachten te voorkomen en de productiviteit te verhogen.

Meer weten?
Wil je meer weten over de inzet van ergonomische oplossingen voor thuis? Bekijk direct ons assortiment oplossingen voor thuiswerkers of neem contact met ons op via 0318- 540 840. Wij denken graag met je mee hoe je ook thuis ergonomischer kunt werken. Ons assortiment ergonomische oplossingen en meubilair met eigen ogen ervaren en uitproberen? Maak dan direct een afspraak voor een bezoek aan ons vitaliteitslab.

Bekijk ons assortiment oplossingen voor thuiswerkers
Mobiele LED- verlichting

Innovatieve en stijlvolle mobiele LED- verlichting.

Verstelbare documenthouder
Multifunctionele en verstelbare documenthouder
Ergonomische muis
Ergonomische draadloze muis
Bedraad toetsenbord
Ergonomisch en compact toetsenbord
Verstelbare laptopstandaard
Ergonomische laptopstandaard
Verstelbare documenthouder
Transparante, verstelbare documenthouder
Ergonomisch toetsenbord
Ergonomisch toetsenbord in 2 delen
Flexibele monitorarm
Monitorarm voor één scherm - zilvergrijs

Onze adviseur geeft bij het plaatsen van thuiswerk- oplossingen zoals dynamisch meubilair of een nieuwe, compleet ingerichte werkplek altijd een uitgebreide instelinstructie en stelt hij of zij stelt het meubilair op maat af op basis van jouw maten en zithouding. Zo heb je meteen de juiste zithouding en kun je dit afstellen in het vervolg ook zelf. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak op locatie.

Heb je een keuze gemaakt?
Onze ergonomische oplossingen voor thuiswerkers zijn allemaal te proberen in ons inspiratiehuis. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak op locatie!