Skip to main content
Laboratorium- & ESD-stoelen
Volledig conform de gestelde eisen

Er zijn van die werkomgevingen die hoge, specifieke eisen stellen aan het meubilair: denk hierbij aan elektrotechnische werkomgevingen waar statische elektriciteit een groot gevaar vormt, of laboratoria waar hygiëne een belangrijke rol speelt. Speciaal voor deze werkomgevingen heeft Hardeveld een compleet assortiment zitoplossingen: niet alleen voor de beste werkhouding, maar ook volledig conform de eisen die in de betreffende omgeving worden gesteld. 

ESD- stoelen
Statische ontladingen vormen in werkomgevingen waar met micro-elektronische componenten wordt gewerkt (zoals de elektrotechnische industrie) een groot gevaar. Het is ook niet voor niets dat het meubilair in deze werkruimten moet voldoen aan de Europese norm EN-61340 om te beschermen tegen ESD-schade. Ook voor deze specifieke werkomgeving biedt Hardeveld passende oplossingen: ons assortiment ESD-stoelen van Bimos biedt betrouwbare bescherming op de ESD-werkplek en bestaat volledig uit geleidende onderdelen. 

Laboratoriumstoelen
In laboratoria worden hoge, officiële eisen gesteld aan de uitrusting en het meubilair. Ze moeten flexibel zijn, compact, en natuurlijk hygiënisch. Daarnaast moeten ze volledig afgestemd zijn op lichaamshoudingen die typerend zijn voor laboratoriumwerk: een voorovergebogen houding bij microscopisch onderzoek is aan de orde van de dag. Ons assortiment Bimos laboratoriumstoelen sluit perfect aan bij deze wensen en eisen: compact vormgegeven, gebruiksvriendelijke stoelen speciaal ontwikkeld voor hygiënisch gebruik in medische ruimten. De instellingen van deze zitoplossingen kunnen geheel worden afgestemd aan de hoge eisen die in deze omgeving aan het meubilair worden gesteld.

Bekijk ons assortiment ESD- en laboratoriumstoelen
ESD- stoel
Perfecte werkstoel voor in productie- omgevingen, laboratoria en in ESD- werkomgevingen
Laboratoriumstoel
Slimme allround oplossing voor het lab. Ook verkrijgbaar in ESD- uitvoering.

Het gekozen meubilair kun je voor een proefperiode testen binnen je bedrijf. Daarnaast geeft onze adviseur bij het plaatsen altijd een uitgebreide instelinstructie op de werkplek en stelt hij of zij stelt het meubilair op maat af op basis van jouw maten en zithouding. Zo heb je meteen de juiste zithouding en kun je dit afstellen in het vervolg ook zelf. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak op locatie.

Heb je een keuze gemaakt?
De gekozen ESD- of laboratoriumstoelen kun je voor een proefperiode testen binnen je bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak op locatie!