Skip to main content
Stahulpen
In verschillende uitvoeringen en kleuren

Ook bij een staand beroep is langdurig werken in een verkeerde houding een aanleiding voor veel lichamelijke klachten. Langdurig staan is slecht voor de rug en benen en vormt een aanzienlijke belasting voor het lichaam. Het is daarom belangrijk om het staan regelmatig te onderbreken door even te gaan zitten. Hardeveld biedt voor een werkomgeving waar hoofdzakelijk wordt gestaan (zoals productieomgevingen) een uitgebreid assortiment stahulpen van gerenommeerde merken zoals Bimos. 

Verschillende uitvoeringen
Onze stahulpen zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar; met een neigbare zitkolom om een actieve en flexibele zithouding te stimuleren. De stahulpen nemen weinig ruimte in en zijn gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast ontlasten dergelijke stahulpen de wervelkolom en zorgen voor een ontspannen houding. In combinatie met een zit-sta bureau dragen deze stahulpen bij aan een comfortabele en gezonde werkhouding. 


 

Bekijk ons assortiment stahulpen
Kinetic

Van € 562,-
Voor € 350,- excl. BTW

Specificaties:

Stahulp
Wissel staan en bewegen gemakkelijk af!
Stahulp
Robuuste stahulp met stabiele schotelvoet
Stahulp
Bimos stahulp met soft-touch zitvlak
Stahulp
Design stahulp met stabiel aluminium frame

Heb je een keuze gemaakt?
Het gekozen meubilair kun je voor een proefperiode testen binnen je bedrijf. Daarnaast geeft onze adviseur bij het plaatsen altijd een uitgebreide instelinstructie op de werkplek en stelt hij of zij stelt het meubilair op maat af op basis van jouw maten en zithouding. Zo heb je meteen de juiste zithouding en kun je dit afstellen in het vervolg ook zelf. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak op locatie.

Heb je een keuze gemaakt?
De gekozen stahulp kun je voor een proefperiode testen binnen je bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak op locatie!