Skip to main content
Zit-sta bureau
Zittend werk? Wissel vaker van houding!

Ben jij iemand die veel zittend werk doet? Dan is het extra belangrijk om op een goede werkhouding te letten. Langdurig zitten brengt namelijk wetenschappelijk bewezen aanzienlijke gezondheidsrisico’s met zich mee. Een elektrisch instelbaar zit-sta bureau brengt uitkomst: hiermee verwissel makkelijker en vaker van houding!

Alleen een bureaustoel is niet voldoende om in een goede werkhouding te werken. Nog steeds wordt het belang van een goed bureau regelmatig vergeten. Een bureau dat te hoog of te laag staat ingesteld, veroorzaakt een overbelasting op de spieren in de nek, schouders en armen. In de praktijk blijken veel bureaus niet of lastig instelbaar. 

Verschillende varianten en uitvoeringen
Met een zit-sta bureau wissel je zitten en staan makkelijk af waardoor je de totale zittijd zonder al te veel moeite aanzienlijk vermindert. Volgens de normering moet ieder bureau instelbaar zijn tussen een hoogte van 60 en 82 centimeter. Bij een zit-sta bureau kun je de hoogte zelfs van 60 tot 125 centimeter instellen! Een zit-sta bureau is er in diverse uitvoeringen, afmetingen en bladkleuren, zodat er altijd een variant is die perfect past in je kantooromgeving. Daarnaast kun je een zit-sta bureau ook goed combineren met bijvoorbeeld een deskbike of balanskruk.

Meer weten over de mogelijkheden en opties? Bekijk ons assortiment zit-sta bureaus of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee hoe je dynamisch meubilair kunt inzetten in jouw persoonlijke werkomgeving. 
 

Bekijk ons assortiment zit-sta bureaus
Zit/sta-oplossing
Eenvoudig te gebruiken zit/sta-oplossing
Zit/sta-oplossing
Eenvoudig te gebruiken en een duurzaam vervaardigde zit/sta-oplossing
Zit-sta oplossing
Eenvoudig te gebruiken zit/sta-oplossing
zit-sta werkplek
Hippe design zit-sta werkplek zonder elektriciteit
Zit-sta bureau
Stoere zit/sta werkplek zonder elektriciteit
Zit-sta bureau
Modulaire en elektrisch verstelbare duowerkplek
Zit-sta bureau
Modulaire, elektrisch verstelbare duowerkplek
Zit-sta bureau
Elektrisch verstelbaar en modulair zit-sta bureau
Zit-sta bureau
Modulair zit-sta bureau met T-poot
Zit-sta bureau
Elektrisch in de hoogte en breedte verstelbaar stalen tafelframe
Zit-sta bureau
Elektrisch verstelbaar, zeer stabiel stalen tafelframe

Onze adviseur geeft bij het plaatsen altijd een uitgebreide instelinstructie op de werkplek en hij of zij stelt het meubilair op maat af op basis van jouw maten en zithouding. Zo heb je meteen de juiste zithouding en kun je dit afstellen in het vervolg ook zelf. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak op locatie.

Heb je een keuze gemaakt?
Onze adviseur geeft altijd een uitgebreide instructie op de werkplek over hoe het zit-sta bureau het beste geplaatst en gebruikt kan worden. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak op locatie!