Skip to main content
22%

van de werkgerelateerde klachten in Nederland leiden zelfs tot meer dan een maand verzuim.

Inspiratie
Iedereen verdient een inspirerende werkomgeving!

Wij willen onze klanten graag inspireren en tot nieuwe inzichten laten komen. We laten je graag zien dat het anders kan. Door noviteiten toe te passen waardoor je het gevoel krijgt je in het kantoor van de toekomst te wanen. En door te enthousiasmeren en te inspireren; in onze gesprekken, adviezen, ontwerpen en natuurlijk in ons inspiratiehuis.

In samenwerking met onze interieurarchitecten en -stylisten zorgen we altijd voor een inspirerend ontwerp waarbij je positief verrast wordt. Verrast door wat een creatieve, functionele inrichting en kleur- en materiaalkeuze kunnen doen voor je kantoorinrichting ten opzichte van traditionele materialen en veilige kleuren zoals zwart, wit of grijs. In combinatie met kwalitatief hoogwaardig en dynamisch meubilair heeft dit niet alleen een positief effect op je medewerkers, maar ook op bezoekers. Lees meer over interieuradvies of projectinrichting


Wil jij je ook laten inspireren? Neem dan contact met ons op of bel 0318- 540 840. We komen graag bij je langs, of breng op afspraak een bezoek aan ons inspiratiehuis.

Elke generatie en omgeving stelt haar eigen eisen aan een inspirerende en dynamische werkomgeving. Laat je inspireren door deze doeltreffende interieurconcepten!
 

Lees meer

In ons inspiratiehuis zorgen we voor beleving en inspireren we je met allerlei noviteiten op het gebied van werkplek– en projectinrichting.

Lees meer

Vanuit onze passie voor werkplek- en projectinrichting en een gezonde leefstijl geloven wij dat je met inspirerende en vitale werkomgeving het optimale uit je medewerkers of team kunt halen.

Lees meer

Bij Hardeveld werken we met een breed assortiment ergonomisch meubilair van verschillende toonaangevende producenten en leveranciers.

Lees meer
Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.