Skip to main content
Thu, 02/22/2018 - 13:24
Fietsen in de kantoortuin
Kom het straks ervaren in ons vitaliteitslab!

Zoals beloofd vertellen we je graag meer over dé grote vernieuwing van Van Hardeveld, fase één van ons inspiratiehuis. Wat maakt het zo inspirerend? En wat is de link met vitaliteit? Lees snel onze nieuwste blog!

Natuurlijk is de verbouwing gaaf, maar nog veel leuker is dat wat er straks allemaal te ontdekken valt! Waar voorheen de focus lag op de verkoop van artikelen en meubilair om het kantoorwerk goed uit te voeren, gaat Van Hardeveld 4.0 zich meer focussen op de mens, de medewerker die het werk uitvoert. Hoe we dit noemen?

Tadaa: het vitaliteitslab
70% van de mensen die op kantoor werken krijgt niet genoeg lichaamsbeweging. Een rondje lopen in de pauze, op de fiets naar je werk gaan en de trap nemen: het helpt allemaal om klachten door te veel zitten te voorkomen. Maar al deze dingen doe je tussen het werken door. Voor veel mensen is het nog behoorlijk nieuw om vitaal te blijven tíjdens het werken. Dit introduceren wij! Met zitballen, fietsstoelen, zit-stabureau’s en nog veel meer. Waar? In het centrum van onze mooie, vernieuwde organisatie presenteren wij: Het VITALITEITSLAB!
 

‘De zitbal, de trampoline, de bureaufiets en zelfs een basket: je mag straks alles uitproberen!’ – Jantine van Hardeveld
 


Trampolinespringen
Het vitaliteitslab dus. Hier vind je straks alle inspiratie hoe je zitten en bewegen afwisselt terwijl je doorwerkt. Denk aan: fietsen tijdens het e-mailen, trampolinespringen terwijl je de planning maakt of je balanceert op een reuze-bal tijdens het vergaderen. Het leuke is: je mag dit naar hartenlust uitproberen. Kom het straks ervaren in ons vitaliteitslab. De koffie is heerlijk, goede wifi en volop energiepunten. Ervaar de combinatie van hard werken en ‘spelen’ in onze kantoortuin.

Niet stilzitten
Het vitaliteitslab wordt ook dé plek voor trainingen, lezingen en workshops over vitaal werken. Hierover binnenkort meer! Wij zitten voorlopig in elk geval niet stil ;-).

Vitale groet,

Bas en Jantine van Hardeveld

PS: Heb je onze uitnodiging ontvangen, maar ben je nog niet aangemeld? Doe dit vandaag nog, we kijken uit naar je komst!

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.