Skip to main content
Thu, 03/08/2018 - 13:33
Laatste week: fantasie gevraagd!
Status: alles zo goed als klaar

Status: alles zo goed als klaar. Maar het thuis-werk-huis heeft nog geen naam. Wie ‘m verzint, wie wat wint! En verder: waar wij aan denken bij het woord ergonomie. 

Wat rijmt er op er-go-no-mie? Fantasie, attractie en passie. Jazeker, als wij ergonomie zeggen denken we niet langer aan zwarte verantwoorde bureaustoelen. Nee, onze fantasie vult zich met coole kleuren, hippe designfauteuils en energieke kantoorattracties. En ons vitaliteitslab ook.

Verbazen
Status verbouwing? Nog één week te gaan: alles is zo goed als klaar. Het ene na het andere pakket komt binnen. Heerlijk uitpakken, monteren, onszelf verbazen en de producten een mooie plaats geven. Het vitaliteitslab biedt nu alles voor vitaal werken maar ook voor een mooie ontvangstruimte of informeel zit/overleghoekje. Dus mét gezellige poefjes, gave lampen, barkrukken, kuipstoelen en nog veel meer. Alles voor kantoor- met een vette knipoog naar het homesegment.
 

‘Wie verzint de naam voor het thuis-werk-huis in het Vitaliteitslab?’ – Bas van Hardeveld

 

Aan de bar
Oh, én de bar, we gaan de bar vullen! Hadden we al verteld over de bar? Dit is een ideaal ontmoetingspunt voor groepen. Hier houden we straks inspiratiesessies, workshops en lezingen. Compleet met een frisse smoothie of shake met een vers & vitaal broodje.

Fantasie gevraagd: wie-o-wie
Over fantasie gesproken: we kunnen jouw fantasie nog wel gebruiken. Oost west, thuis werk je het best. Dat demonstreren wij in een knus mini-huis, oftewel: een thuis-werk-huis. Maar dit huis heeft nog geen naam. Wie verzint een leuke, vitale naam? Een naam die inspireert én past bij het Vitaliteitslab? We zijn benieuwd naar jullie reacties! De winnaar krijgt een…. hippe balanskruk voor thuis!

Vitale groet,

Bas en Jantine van Hardeveld

PS: Kom je naar het jubileumfeest volgende week? Tip: een lege maag en de probeer-modus: je kunt namelijk allerlei vitaliteitsdingen testen!

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.