Skip to main content
Thu, 02/08/2018 - 13:01
Lekker tempo: van slopen naar schilderen
Waar gehakt wordt, vallen spaanders

Na deze week kijken we nergens meer van op. Een mindset die het resultaat is van een week keihard slopen, breken en strippen. Wat is er een werk verzet! En dan al die keuzes die we moesten maken. Over o.a. aansluitingen, stopcontacten, leidingen. En ja hoor, waar gehakt wordt, vallen spaanders: de waterleiding werd geraakt. Oeps! Dankzij onze loodgieter ter plaatse werd het vrijwel meteen weer opgelost. Gelukkig is het bij dit ene ongelukje gebleven en verloopt de verbouwing verder gesmeerd.
 

‘Na deze week kijk ik nergens meer van op’ – Bas van Hardeveld


Inspirerend
Deze week start de fase die wij écht leuk vinden: vanaf nu gaan we het mooi maken. De stukadoor gaat aan de slag met de afwerking. Ook de schilder komt, daar kijken we nóg meer naar uit! We zijn erg benieuwd naar het effect van de prachtige kleuren en het behang dat we hebben uitgezocht. Weet je wat we ons ook realiseerden? Als kantoorinrichter zijn we altijd maar bezig met de perfecte werkplek bij een ander. Dit keer beleven we het hele proces zelf. Gaaf, inspirerend en verrijkend. Door deze ervaring kunnen we ons nog beter verplaatsen in de positie van onze klanten.


Bewonderen
Aan het einde van de week sturen we onze relaties de uitnodiging voor het jubileumfeest wat op 15 maart plaats vindt. In gedachten zien we al voor ons hoe iedereen straks komt bewonderen waar wij nu aan werken. Spannend hoor! Ook benieuwd of we alles op tijd af krijgen? Blijf ons volgen, we houden jullie op de hoogte!

Met bouwende groet,

Bas en Jantine van Hardeveld

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.