Skip to main content
Thu, 11/24/2022 - 15:17
Nieuwe webshop!

Het is dan eindelijk zo ver! Wij nemen afscheid van onze oude webshop. Na maanden van voorbereiding is het moment aangebroken dat onze nieuwe webshop online is. Ervaar het nu zelf!

De nieuwe webshop
Op de webshop kan je een groot assortiment aan kantoorartikelen vinden. Hierbij kun je denken aan het standaard aanbod, maar wij gaan ook verder dan dat. Je kunt het zo gek niet bedenken voor jouw kantoor, of het is te vinden om onze webshop. Maar wat is er nieuw aan de webshop?  
- De webshop heeft een nieuwe overzichtelijke look.
- De nieuwe webshop is sneller.
- Heeft een verbeterde zoekfunctie.
- Het is makkelijker om je favorieten lijstje aan te maken, bij te werken en bij te houden.
- Meerdere afleveradressen en autorisatie- mogelijkheden. 

Vernieuwing
Het vernieuwen van de webshop stond al een hele tijd op de planning. Na de zomervakantie is er extra vaart achter gezet. De nieuwe webshop is helemaal ingericht om het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarbij is de webshop verbeterd om de bestellingen nog sneller door te voeren. De klant wordt dus nog sneller bediend.

Huidige klanten
Huidige klanten kunnen inloggen met hun gebruikelijke e-mail adres. Hierna kun je een wachtwoord aanmaken. Ben je nog geen klant? Dan kunt je gemakkelijk een account aanmaken. Heb je nog vragen? Schroom dan niet en neem contact met ons op. 

Tijdelijke actie!
Ter ere van de nieuwe webshop ontvang je tijdelijk een gratis Tiny-Tony Chocolonely bij elke bestelling in onze webshop met een orderwaarde boven de €75,- excl. Btw. Deze actie geldt tot 12 december.
 

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.