Skip to main content
Inspiratiehuis
Beleving en inspiratie in werkplek- en projectinrichting

Vanuit onze passie voor werkplek- en projectinrichting en een gezonde leefstijl geloven wij dat je met inspirerende en vitale werkomgeving het optimale uit je medewerkers of team kunt halen. Wij vinden het belangrijk dat een werkomgeving een plek is waar mensen zich thuis voelen, elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren, taakgericht kunnen werken en kunnen samenwerken. Een werkomgeving die stimuleert tot creativiteit, beweging en een ontspannen werkhouding. Dit alles zie je terug in ons eigen, unieke inspiratiehuis waar wij zelf ook werken. 

Wil je ons inspiratiehuis met eigen ogen ervaren? Maak dan voor je bezoek een afspraak, dan weten we zeker dan onze specialisten de tijd voor je kunnen nemen!

Noviteiten in ergonomisch werken 
In ons inspiratiehuis zorgen we voor beleving en inspireren we je met de nieuwste items op het gebied van werkplek– en projectinrichting. Niet alleen vind je er diverse moderne en ergonomische voorbeeldinrichtingen om je te laten inspireren, ook geven we er een kijkje in het kantoor van de toekomst. Alle noviteiten op het gebied van ergonomisch en dynamisch werken vind je nu al terug in ons unieke ‘vitaliteitslab’. 
 

In ons inspiratiehuis beschikken we over een groot vitaliteitslab waar we je alle noviteiten laten zien op het gebied van bewegend, duurzaam en ergonomisch werken. Hier houden we regelmatig kennis- en inspiratiesessies voor geïnteresseerden, want kennis is er om te delen. We delen onze kennis ook graag met je tijdens een rondleiding door ons inspiratiehuis of bij jou op kantoor. 

Maak vrijblijvend een afspraak


bijhardeveld-inspiratiehuis-1

In ontwikkeling
Ons inspiratiehuis is nog volop in ontwikkeling. In de tweede fase zullen wij meer laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van werkplek– en projectinrichting. Denk daarbij aan verschillende interieurstijlen en werkconcepten. Hier kunnen je wel alvast een kijkje nemen naar de eerste conceptschetsen. Via ons blog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Hardeveld 4.0 en ons nieuwe inspiratiehuis. 

Blog bekijken

Locatie Hardeveld Inspiratiehuis
Arkeneel 15
3905 NS  VEENENDAAL
Tel. 0318- 540 840

Ons inspiratiehuis is op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Om er zeker van te zijn dat onze specialisten je te woord kunnen staan vragen we je om een afspraak te maken voor je bezoek. 
 

bijhardeveld-inspiratiehuis-2