Skip to main content
Interieur concepten
Voorbeelden die je inspireren

Elke generatie en omgeving stelt haar eigen eisen aan een inspirerende en dynamische werkomgeving. Laat je inspireren door deze doeltreffende interieurconcepten!
 

Millennials

 

"De werkplek van de Millennial"

Elke generatie kijkt anders naar zijn of haar werkplek. De jongste generaties, Millennials (geboren 1980-2000) en Generatie Z (geboren 1992-2010), kijken steeds meer naar het totaalpakket. Niet alleen het werk zelf is belangrijk, steeds vaker spelen ook randfactoren zoals een fijne werkplek een grote(re) rol. Dus als je als organisatie aantrekkelijk wilt zijn voor de jongste generaties werknemers, is het van belang om op de hoogte te zijn van de ideale werkplek van deze talentvolle generaties én om te investeren in de werkplekconcepten waar zij warm voor lopen.

Lees meer


Green office

 

"Het groene kantoor"

Kantoren zijn vaak grote vervuilers. In 2023 moeten alle kantoorgebouwen minimaal energielabel C hebben. Innovatieve, duurzame oplossingen voor een groen, gezond en slim kantoor verminderen niet alleen de CO2-uitstoot, ze hebben ook een positieve impact op de gebruikers van het gebouw. Elke organisatie heeft te maken met ziekteverzuim. De gezondheid van mensen wordt mede beïnvloed door de gebouwen waarin zij hun tijd doorbrengen. We zijn een groot deel van de dag op ons werk, waar binnenklimaat, akoestiek, groen en daglicht hun uitwerking hebben. Een groen, gezond en slim kantoorgebouw draagt bij aan de creativiteit en het welzijn van de medewerkers en verhoogt de werknemerstevredenheid.

Lees meer