Skip to main content
Wed, 07/25/2018 - 11:54
Adama Northern Europe - Leusden
Van levering tot het juiste advies

Tijdens de eerste gesprekken met de directie kwam het dynamisch werken al snel in beeld. Uiteindelijk is er besloten om iedere medewerker de mogelijkheid te bieden van een zit-sta werkplek. Op deze manier kan eenieder zijn of haar eigen zit- of stahoogte zelf bepalen. Wat de directie enorm aansprak is onze aanpak na oplevering. We hebben de medewerkers meegenomen in een presentatie over gezond en dynamisch werken en bewust gemaakt van de risico’s van langdurig zittend werken. Na de individuele ronde hebben we alle medewerkers voorzien van zijn of haar juiste werkhoogte zowel bij het zitten als bij het staand werken. Inclusief de juiste hoogte voor het beeldscherm, invoermiddelen e.d.

We hebben geleverd: zit-sta werkplekken van onze eigen huislijn incl. vergadertafels en vergaderstoelen van DeBerenn.

Lydia Meijer - Adama Northern Europe: "Bij ADAMA voelen we ons blij en vitaal met de mooie nieuwe zit/sta bureaus. De extra aanvullende voorlichting en het instellen van de werkplek op maat, werd door alle collega’s als zeer positief ervaren!”

 

 

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.