Skip to main content
Wed, 07/14/2021 - 12:09
DK Accountants
Nieuw aangekocht kantoor Veenendaal

Voor het hoofdkantoor van DK Accountants kregen we de uitnodiging om het nieuw aangekochte kantoor aan de Waardgelder in Veenendaal vorm te geven. Een mooie uitdaging, een verouderd bedrijfspand revitaliseren naar een kantoor anno nu, in een tijdsbestek van 6 maanden.

Samen met interieurarchitect Yvette Nebbeling voor het ontwerp en de look and feel, en Tim Rodenburg voor de bouwkundige realisatie zijn we aan de slag gegaan en hebben we een fantastisch kantoor gerealiseerd. Door de geheel nieuwe entreegevel, in combinatie met de openheid van het vele glas en de open kantoren ademt dit kantoor veel energie en is het er prettig werken met veel aandacht voor groen. De zelfgemaakte visuals qua ontwerp en akoestische frames in de overlegruimten hebben we samen met Simone Huiting van MAVVA gerealiseerd.

We hebben geleverd: Duo en Quattro werkplekken en Tabs vergadertafels van Voortman, Bebybeta bureaustoelen, Feltouch Mesh panelen, Deberenn fauteuils en zitbanken in het bedrijfsrestaurant, RBM Noor en Muuto Fiber stoelen en Artifort Soft Facet fauteuils.

 

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.