Skip to main content
Thu, 09/08/2022 - 08:47
Enersolar
Nieuw kantoor, nieuw karakter

We hebben zonne-energie bedrijf Enersolar uit Veenendaal begeleid bij de verhuizing naar haar nieuwe kantoor. Op het oude adres waren ze eerder al gestart met dynamisch werken door gebruik te maken van zit-sta oplossingen in combinatie met de juiste zitoplossingen en inzet van deskbikes.

Dit dynamische werken heeft in het nieuwe kantoor een nieuw karakter gekregen en de kleuren en materialen zijn teruggekomen aangevuld met warme en stoere tinten.

Het werkcafé is een heerlijke plek geworden, waar je een kop koffie kunt drinken, een broodjes kunt eten en waar overlegd en gewerkt wordt. Door de combinatie van lage en hoge tafels is het zowel in een kleine als een wat grotere setting nog steeds gezellig. Door het gebruik van het vintage leder op de stoelen in combinatie met de walnoten bladen, krijgt het geheel een stoere uitstraling.

Wij hebben geleverd: Zit-sta duo werkplekken van Voortman, BebyBeta bureaustoelen, Deskbikes, Tabs lage en hoge vergadertafels van Voortman, Forza slede stoelen en barkrukken, Hendrix vergaderstoelen en fauteuils.

 

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.