Skip to main content
Thu, 02/28/2019 - 08:41
Hatchtech - Veenendaal
Het 'nieuwe werken' op 3 locaties

Voor Hatchtech in Veenendaal hebben we op 3 locaties alle werkplekken vervangen van traditioneel naar het nieuwe werken, zit-sta werkplekken. Er was veel behoefte ontstaan vanuit de medewerkers om meer afwisseling en dynamiek te creëren tijdens het werken.

Na een goede selectie van de juiste producten, zoals de zit-sta werkplek qua stabiliteit, maar ook alle accessoires qua kabelmanagement en monitorarmen zijn goed doordacht in samenspraak met de IT- manager. We hebben de klant volledig ontzorgd op het gebied van het logistieke deel. In de zomervakantie zijn alle oude werkplekken uitgehuist en gedemonteerd incl. het afvoeren ervan. En na de inhuizing en montage van alle werkplekken hebben we alle medewerkers met behulp van voorlichtingssessies bewuster gemaakt over de juiste zithouding en de puntjes op de i gezet bij eenieder individueel aan zijn/haar nieuwe werkplek.  

Er is geleverd: enkele en duo zit-sta werkplekken, vergadertafels en schuifdeurkasten van Voortman, vergaderstoelen van Crassevig en monitorarmen van Dataflex.

 

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.