Skip to main content
Hupra
Tue, 05/26/2020 - 09:39
Hupra ICT - Veenendaal
Altijd en overal gerust aan het werk

Hupra ICT, altijd en overal gerust aan het werk, zo ook in het nieuwe kantoor in Veenendaal. In samenspraak met de interieurarchitect Yvette Nebbeling is dit inspirerende en uitdagende project tot stand gekomen met veel kleur en warmte.

In het nieuwe kantoor is volop ruimte voor dynamisch werken, overleg en ontspanning. De support- medewerkers kunnen zowel zittend als staand werken in de kantoortuin, met een juiste balans in kleur- en sfeerbeleving incl. natuurlijk groen. De open lunchruimte wordt niet alleen gebruikt voor 1 uur per dag, maar is een multifunctionele ruimte geworden voor presentaties, overleg en ontspanning. DubbelM heeft het interieurwerk, zoals de bank en presentatie- garderobe kast verzorgd.

Er is geleverd: Hardeveld huislijn zit-sta duo werkplekken, bridge vergadertafels, Alfa vergaderstoelen, flexwall kasten, Muuto stoelen en barkrukken in 2 hoogtes, Hendrix fauteuils en vergaderstoelen en een Aura Café zitbank.

   

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.