Skip to main content
Sibbing
Wed, 07/14/2021 - 11:35
Sibbing Veenendaal
Onderdeel van Ecclesia Group

Aan de Gildetrom in Veenendaal hebben we samen met het huisvestingsteam van Sibbing onder leiding van René van der Linden, het nieuwe kantoor van Sibbing (onderdeel van Ecclesia Group) ingericht.

Samen met interieurarchitect Yvette Nebbeling en het huisvestingsteam van Sibbing, is er een mooie selectie van meubilair samengesteld.In het gebouw hebben we de entree en het bedrijfsrestaurant, alle vennoot-kantoren en de vergader- en overlegruimten gerealiseerd.

We hebben geleverd: Zit-sta werkplekken met poot, vervangende returnkast en Tabs ronde vergadertafels van Voortman, Interstuhl Joyce bureaustoelen, LVV zit-sta werkplek van Castelijn in combinatie met dressoirkasten, Bebybeta vergaderstoelen i.c.m. Haworth klaptafels, Huislijn Bridge vergadertafels met Satelliet S17 stoelen en barkrukken, Deberenn Nero vergaderstoelen, zitbanken in het bedrijfsrestaurant, Hendrix fauteuils en Aura Café akoestische zitbanken.

 

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.