Skip to main content
Thu, 09/08/2022 - 09:25
Paperclip Cards
Modern kantoor aan de A12 in Veenendaal

Voor onze goede relatie Paperclip Cards hebben we het nieuwe, moderne kantoor aan de A12 in Veenendaal volledig mogen inrichten. Na diverse fijne gesprekken met de directie is de nieuwe inrichting een prachtig geheel geworden. Er lag een eerste plan op tafel van de architect waar we met elkaar verder op zijn gaan voortborduren. Door het juiste kleur- en materiaalgebruik hebben de kantoren een hele strakke, prettige en warme uitstraling gekregen.

Het bedrijfsrestaurant kenmerkt zich door een bistro gevoel en is flexibel in te delen met behulp van de verrijdbare tafels. Het dakterras boven is een ideale plek geworden voor een broodje, momentje van ontspanning en de vrijdagmiddagborrel met BBQ. Op de studio/designers-afdeling ademen de kleuren, materialen en de hoge tafels creativiteit. Door het hele kantoor kan er zittend en staand gewerkt worden door toepassing van de juiste zitoplossingen al alle ruimtes.

We hebben geleverd: Duo- en enkele zit-sta werkplekken en Tabs vergadertafels van Voortman, Hag Capisco zitoplossingen, Interstuhl Pure en Joyce bureaustoelen, Artifort Clarion ronde vergadertafels met Hendrix vergaderstoelen, Lande Atelier hoge tafels in combinatie met Spinner High barkrukken, Feltouch Mesh akoestische panelen, Flexwall kasten modulair incl. diverse RAL kleuren inbouwelementen, Move vergadertafels met Satelliet Brighton stoelen en Satelliet buitenterras meubilair.

 

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.