Skip to main content
Fri, 01/14/2022 - 16:54
Stichtsbeheer
Stichtsbeheer van 1952 & Vastgoedbrigade

Voor het kantoor van Stichtsbeheer van 1952 en Vastgoedbrigade hebben we in samenwerking met interieurarchitect Marloes Faber het nieuwe kantoor volledig ingericht.

In het nieuwe kantoor aan de Plesmanstraat 58 is er gekozen voor een industriële, warme en stoere inrichting. Helemaal van nu, met zwarte plafonds met veel sfeerverlichting. De werkbladen zijn uitgevoerd met een Fenix bladafwerking: een innovatief materiaal met een lage reflectie, zacht aanvoelend en anti-vingerafdruk, inclusief thermische herstelling van zeer kleine oppervlakkige krasjes. Het kantoor heeft een open karakter, maar door toepassing van de juiste akoestische oplossingen is het er prettig werken. Er is volop ruimte voor overleg, één op één in de akoestische zitbanken of in de vergaderruimte aan de hoge bartafel. In het prachtige souterrain is er ruimte voor ontspanning, vergaderen in grotere groepen met als achtergrond de skyline van Bangkok, maar ook voor een gezellige borrel in de keuken. Het meubilair is perfect en tot in de details op elkaar afgestemd; de verlichting en accessoires maken het een fantastisch geheel.

We hebben geleverd: duo werkplekken en Tabs vergadertafels van Voortman, Bebybeta bureaustoelen, Hendrix vergaderstoelen, Satelliet Hospitality zithoek, akoestische zitbank model Huggi van Deberenn, akoestische schuifdeurkasten met geïntegreerde plantenbakken van Voortman, BackApp zadelkruk zitoplossing, Interstuhl Up balanskrukken, Castelijn TSP ontvangsttafel i.c.m. Alfa slede vergaderstoelen, Muuto Fiber stoelen en barkrukken, RBM Noor stoelen en akoestische PET Felt wandpanelen van De Vorm.

 

 

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.