Skip to main content
Techtron
Thu, 02/28/2019 - 08:50
Techtron - Veenendaal
Meer werkplekken op dezelfde m2

De bovenverdieping van de kantoren heeft een fantastische metamorfose ondergaan. Er was behoefte aan meer werkplekken op dezelfde vierkante meters in verband met de mooie groei die Techtron doormaakt.

Aan de hand van gesprekken, ontwerpen en indelingsvoorstellen is er een transparante, open ruimte gecreëerd. Een nieuwe frisse en stoere werkomgeving waar samenwerking en inspiratie samen komen. Ruimten om te werken, overleggen en te ontspannen in de lounge hoek. De koffiecorner/ pantry is de centrale ontmoetingsplek en is het hart van de ruimte. De nieuwe vloertegels i.c.m. de juiste verlichting en innovatie maken het geheel compleet en af. Een mooie samenwerking tussen Techtron, DubbelM maatwerk maakt mooi en Hardeveld Werkplek- & Projectinrichting.

Er is geleverd: enkele en duo-werkplekken, overlegtafels en schuifdeurkasten van Voortman, bureaustoelen van Interstuhl en vergaderstoelen uit onze eigen Huislijn. Koffiecorner / pantry en bar in bedrijfskantine door DubbelM maatwerk maakt mooi.

 

Tekening Techtron

 

 

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.