Skip to main content
Veolia
Thu, 10/07/2021 - 11:16
Veolia
Veolia Water Technologies Netherlands

Voor het kantoor van Veolia in Ede kregen we de opdracht om de huidige werkomgeving op een aantal elementen te restylen en opnieuw in te delen. De medewerkers ervaarden de kantoortuin als te onrustig en te lawaaierig. Er was meer behoefte ontstaan aan kleine overlegruimtes. De receptie kwam te vervallen en de medewerkers wilden graag een meer “huiselijke” werkomgeving. Aan de hand van een goede scan en diverse gesprekken hebben we een hernieuwd ontwerp gemaakt. Hierbij hebben we zo veel mogelijk gebruik gemaakt van het bestaande meubilair wat we 5 jaar geleden hebben geleverd.

De voormalige receptie is een informele overlegplek geworden waar medewerkers ontspannen een kop koffie kunnen drinken, maar waar ook bezoek ontvangen kan worden. De unieke wandvisuals, akoestische leafs en lampen zorgen voor iets meer privacy en sfeer. De kantoortuin is op diverse strategische plekken opgedeeld met akoestische “gordijnen”. De witte werkbladen hebben we vervangen door eikenhout-kleurige bladen. Door middel van een andere opstelling -gecombineerd met een huiselijk karpet- is het een heerlijke aanlandplek geworden voor de buitendienst en marketing- medewerkers.

  

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.