Skip to main content
125 jaar

zijn wij al een familiebedrijf in ontwikkeling. Elke generatie heeft haar eigen draai gegeven aan het bedrijf, zo ook wij als vierde generatie!

Over ons
Al vier generaties lang een echt familiebedrijf

Hardeveld is al vier generaties lang een echt familiebedrijf. Klantgerichtheid, persoonlijke benadering, vakkennis en service zijn voor ons al meer dan 125 jaar belangrijke pijlers. Elke generatie heeft haar eigen draai gegeven aan het bedrijf. Van schilderswinkel en boekhandel tot kantoorvakhandel en kantoorinrichter Jac. Van Hardeveld met het karakteristieke pand aan de Hoofdstraat.

Vanuit onze passie voor werkplek- en projectinrichting en een gezonde leefstijl geloven wij dat je met inspirerende en vitale werkomgeving het optimale uit je medewerkers of team kunt halen. Wij vinden het belangrijk dat een werkomgeving een plek is waar mensen zich thuis voelen, elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren, taakgericht kunnen werken en kunnen samenwerken. Een werkomgeving die stimuleert tot creativiteit, beweging en een ontspannen werkhouding. Dit alles zie je terug in ons eigen, unieke inspiratiehuis waar wij zelf ook werken.

Bij Hardeveld staat een team van specialisten met verschillende disciplines voor u klaar.

Lees meer
Bij Hardeveld draait het allemaal om het creëren van een inspirerende en vitale werkomgeving. Klanten helpen door ze volledig te ontzorgen bij de inrichting van hun kantoor of werkplek met de inzet van ergonomische en dynamische oplossingen. Wij ondersteunen het hele traject; van deskundig advies en ontwerp op maat, tot de uitvoering, levering en begeleiding.
Lees meer
Hardeveld is al vier generaties lang een echt familiebedrijf. Elke generatie heeft zijn eigen draai gegeven aan het bedrijf. Van schilderswinkel en boekhandel tot kantoorvakhandel en kantoorinrichter Jac. Van Hardeveld met het karakteristieke pand aan de Hoofdstraat.
Lees meer
Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.