Skip to main content
VitaleThuiswerkplek.nl
Nieuw platform voor thuiswerkers

De thuiswerkplek is nu belangrijker dan ooit. Sinds de coronacrisis werkt een groot deel van Nederland -gedwongen of vrijwillig- hele dagen vanuit huis. Een goede werkhouding en werkplekinrichting, met de juiste hulpmiddelen zijn daarom van essentieel belang om klachten te voorkomen en de productiviteit te verhogen.

VitaleThuiswerkplek.nl
We horen veel geluiden dat medewerkers thuis tegen zaken aanlopen. Er ontstaan sneller klachten doordat de werkplek in de thuissituatie niet bij iedereen optimaal is. Wij hebben daarom een online platform ontwikkeld waarbij thuiswerkers individueel of de medewerkers van uw organisatie centraal gestuurd hun ergonomische hulpmiddelen en/of meubilair kunnen bestellen. Alles binnen de vooraf gestelde kaders en budget, centraal geregeld onder één dak. Wij nemen alles voor u uit handen van het samenstellen van het voorkeursassortiment tot centrale facturering en van bezorging tot (online) individueel insteladvies.

Benieuwd naar de mogelijkheden?  

Kijk op VitaleThuiswerkplek.nl


Online module 'Advies op afstand'

Wij hebben daarnaast een online module ontwikkeld waarbij we medewerkers op afstand advies geven via een uitgebreide serie instructie- en informatievideo’s, online chat en één op één videocalls. Via een inlog die speciaal voor jouw bedrijf wordt ingericht kun je jouw medewerkers toegang geven tot alle beschikbare informatie en functies. De video’s zijn een combinatie van o.a. een workshop gezond thuiswerken, RSI- stretch preventie oefeningen en diverse instructiefilmpjes om de zithouding te verbeteren en de werkplek zo goed mogelijk in te stellen. De chatfunctie is dagelijks beschikbaar tijdens kantoortijden; voor een videocall kan er een persoonlijke afspraak gemaakt worden. Je kunt kiezen voor toegang voor een vaste periode -bijvoorbeeld een maand- of een voordelig doorlopend jaarabonnement. 

Offerte op maat aanvragen


Alternatieve wensen?
Heb je speciale wensen? Wij kunnen filmpjes op maat maken. Wij werken graag een voorstel voor jouw bedrijf uit. Ook voor diegene die geen medewerkers hebben of pakket willen afnemen, maar wél graag persoonlijk advies willen, staan we klaar in deze tijd. Vraag hier meer informatie aan over de mogelijkheden van individueel werkplekadvies via videocall.

Individueel werkplekadvies aanvragen