Skip to main content
Interieuradvies

Een aansprekend interieurontwerp begint met een goede basis. Deze basis is in het geval van interieuradvies ons vlekkenplan: een schematische indeling van de ruimte(n) waarbij alle basiselementen zoals de werkplekken, opbergruimten en algemene ruimten op de juiste plek zijn ingetekend. Samen met de opdrachtgever brainstormen we over de wensen en mogelijkheden en geven advies over ergonomie en vitaliteit. Wij werken nauw samen met professionele interieurarchitecten en -stylisten met wie we altijd tot een creatief en inspirerend interieuradvies kunnen komen wat werkt in jouw specifieke ruimte en werkomgeving. 

Laat je inspireren
In het algemeen zijn mensen vaak geneigd om voor veilige en neutrale kleuren te kiezen: zwarte bureaustoelen en witte bureaus zijn al sinds jaar en dag de bestverkopende kleuren. Met onze jarenlange ervaring in kantoor- en projectinrichting weten we welke materialen en kleuren er nog meer goed werken: we verrassen je daarom graag met een creatief interieuradvies waarbij we gaan voor sprekende kleuren en materialen die niet alleen zeer mooi zijn om naar te kijken, maar ook de juiste sfeer ademen. Uiteraard houden we hierin altijd rekening met de bedrijfsfilosofie en gevoerde huisstijlkleuren. 

Wil je meer weten over hoe wij projectinrichting aanpakken? Bekijk onze werkwijze of lees meer over projectinrichting.

Kleurenplan

Het ontwerp
Op basis van de gekozen kleuren en materialen maken we een sprekend ontwerp in zowel 2D als 3D: hierdoor heb je gelijk een duidelijk beeld van hoe het eindresultaat eruit komt te zien. In deze fase kunnen we nog steeds samen brainstormen over wijzigingen, aanvullingen en samen afwegingen maken. Als we deze wensen en aanpassingen door hebben gevoerd in het visuele ontwerp vormt dit de basis voor de volgende stap: een offerte op maat en de definitieve keuze voor passend, ergonomisch meubilair.

Visual HV

Meer informatie over interieuradvies
Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen bij de inrichting van je kantooromgeving? Neem dan contact met ons op: we komen graag bij je langs, of maak een afspraak om een bezoek te brengen aan ons inspiratiehuis.

Afspraak maken