Skip to main content
Projectinrichting

Bij Hardeveld draait het allemaal om het creëren van een inspirerende en vitale werkomgeving. Wij zijn al jarenlang specialist op het gebied van kantoor- en projectinrichting; van thuiswerkplek tot gehele afdeling of organisatie. Samen met een aantal vaste architecten, interieurontwerpers, projectstoffeerders en leveranciers van ergonomische kantoormeubelen creëren we voor onze klanten een dynamische werkomgeving waar de medewerker optimaal kan presteren, creëren en organiseren. 

Van restyle tot nieuwbouw
Je kunt bij Hardeveld terecht voor projectinrichting bij een interne verbouwing of uitbreiding, maar ook bij nieuwbouw of renovatie van je kantoor. Ook voor de restyle van een verouderd kantoor ben je bij ons aan het juiste adres. Altijd binnen de gestelde deadlines en budget, met korte lijnen, heldere communicatie en één contactpersoon die volledig op de hoogte is. Wij vertalen je wensen en behoeften naar een creatief en inspirerend, functioneel ontwerp waarbij het gebruik van unieke materialen en kleuren bijdragen aan de identiteit van de werkomgeving en organisatie. 

Projectinrichting

Persoonlijk advies
Al meer dan 120 jaar staan wij voor je klaar met gedegen advies. We inventariseren en bespreken wat je wilt bereiken met de nieuwe kantooromgeving of de renovatie of verbouwing van de huidige. We denken met onze kennis en ervaring graag met je mee: niet alleen over vandaag maar ook over de toekomst en de eventuele groei van je bedrijf. We brengen in beeld hoe de projectinrichting ertoe kan bijdragen dat je medewerkers hun werk efficiënter kunnen uitvoeren. Daarnaast kunnen we je adviseren over ergonomie, flexibele werkplekken en vitaliteit of over de juiste verlichting, stoffering en beplanting. Vanuit één concept maakt onze adviseur meerdere 2D- en 3D-ontwerpen. Hierin kunnen bijvoorbeeld vaste en flexplekken worden opgenomen. Zo krijg je altijd een persoonlijk advies dat past bij de structuur en cultuur van je bedrijf.

Visual HV

Meer informatie over projectinrichting
Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen voor de inrichting van je kantooromgeving? Neem dan contact met ons op: we komen graag bij je langs, of maak een afspraak om een bezoek te brengen aan ons inspiratiehuis.