Skip to main content
(Thuis) Werkplek
Flexwerken is niet meer weg te denken

De thuiswerkplek wordt steeds belangrijker. Flexwerken is niet meer weg te denken en we werken vaker en langer vanuit huis. Een goede werkplekinrichting, ergonomisch meubilair en de juiste hulpmiddelen zijn daarom van essentieel belang om klachten te voorkomen en de productiviteit te verhogen.

Gezonde werkhouding
We doen het allemaal wel eens. Een ochtend aan de eettafel werken of vanaf de bank je e-mails beantwoorden. Op het eerste oog onschadelijk, maar wanneer je regelmatig thuis op dezelfde plek werkt, is het aan te raden je thuiswerkplek goed in te richten. Er zijn steeds meer leuke, ergonomische en dynamische oplossingen die passen in je thuisomgeving. We kunnen je inspireren en adviseren bij de aanschaf van het juiste bureau, prettige verlichting en een goede bureaustoel die bijdragen aan een gezonde werkhouding.

Bekijk onze ergonomische bureaus of ons assortiment bureaustoelen 

Regelgeving
Al sinds de vorige eeuw valt thuiswerken onder de arbo-wet. Deze regelgeving is al van toepassing op werkplekken waar langer dan twee uur gewerkt wordt. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat met een goede ergonomische thuiswerkplek gezondheidsklachten kunnen worden voorkomen.

Bekijk Arbo-regels voor de thuiswerkplek

Deze regelgeving geldt niet alleen voor medewerkers die veel flexwerken of regelmatig thuiswerken, maar ook als je ZZP’er bent gelden er regels omtrent de thuiswerkplek. Voor veel ZZP’ers is de thuisomgeving immers ‘hun kantoor’.

Bekijk Arbo-regels voor ZZP’ers

Meer informatie over dynamische thuiswerkplekken
Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen voor de inrichting van je thuiswerkplek? Neem dan contact met ons op: we komen graag bij je langs, of maak een afspraak om een bezoek te brengen aan ons inspiratiehuis.

Afspraak maken