Skip to main content
Inspiratie middag Vitaliteit
Donderdag 20 juni - vanaf 15.00 uur

Op 20 juni nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan onze inspiratiemiddag met als thema Vitaliteit. Want een vitale werkomgeving draagt bij aan gemotiveerd en energiek personeel. Tijdens twee boeiende inspiratiesessies van specialisten kom je alles te weten over wat vitaliteit met je doet en hoe je vol energie aan het werk blijft. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je vervolgens een kijkje nemen in ons vitaliteitslab waar van alles te zien en te ervaren is voor een vitale werkomgeving.

Bas & Jantine van Hardeveld – Werkplekspecialisten

Marijn

Inspiratiesessie - 15.30 uur

Wat doet vitaliteit met je?

In mijn verhaal zal ik het hebben over onze visie op vitaliteit en wat dat met je doet. Als vitaliteitscoach helpen wij mensen aan een autonoom en zinvol leven. Autonomie gaat over de vrijheid hebben om je eigen keuzes te maken. Dit is lastig als je in een ‘overleefstand’ staat. Dan houden (verborgen) stressoren je in de greep, waardoor je meer bezig bent met de dag doorkomen dan met dingen doen die je belangrijk en die je leuk vindt. Daarnaast hebben mensen doelen nodig in het leven. Persoonlijke doelen nastreven geeft motivatie en leidt tot zingeving. 

Marijn Evers – Vitaliteitsspecialist
 

Richard

Inspiratiesessie - 16.00 uur

Van zitten tot bewegen tijdens je werkdag

Nederlandse werknemers zitten op een doordeweekse dag gemiddeld 10,1 uur. Lang zitten blijkt uit vele onderzoeken risico’s met zich mee te brengen voor onze gezondheid. En als we dan zitten, dan zitten we vaak ook nog verkeerd met alle gevolgen van dien. In deze sessie laat ik je ervaren hoe je op een goede manier kunt zitten, hoe je het zitten kunt verminderen op een werkdag en hoe dynamisch meubilair kan bijdragen aan een vitale werkomgeving.

Richard Sloot – Bewegingsspecialist / Werkplekadviseur
 

lab

Inspiratieronde- 16.30 uur

Vitaliteitslab bij Hardeveld

Laat je onder het genot van een hapje en drankje verassen door de tal van mogelijkheden die bijdragen aan een vitale werkomgeving. Denk aan een zit-sta werkplek die via ingebouwd WiFi en/of Bluetooth middels een app relevante gegevens uitwisselt met de gebruiker en de organisatie om zowel de mens als organisatie, efficiënt, duurzaam en gezond te laten werken, een balansbureaustoel die zorgt voor meer dynamiek en een betere doorbloeding tijdens het zitten, een sensor die feedback geeft op je zitgedrag, balanskrukken, zitballen, balansborden en nog veel meer. Je kunt alles uitproberen en laat je informeren door onze specialisten.

Laat je uitdagen tot bewegen en win een vitaliteitsprijs voor op kantoor!

Meld je op tijd aan via onderstaande link: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Deelname is kosteloos. 

AANMELDEN

Details:

Datum: donderdag 20 juni 2019
Tijd: 15:00 - 17.30 uur

Locatie: Inspiratiehuis bij Hardeveld
Arkeneel 15, Veenendaal