Skip to main content
11%

van de totale verzuimduur in Nederland is voor verzuim door KANS- klachten 'klachten nek, bovenste ledematen' gerelateerd aan een verkeerde werkhouding.

Advies voor een goede werkhouding
Voorkom door een verkeerde werkhouding

Een goede werkhouding is belangrijk voor iedere medewerker. En niet alleen het juiste meubilair speelt daarbij een rol. Ook de juiste instellingen, bewust hiermee bezig zijn en een verantwoorde werkomgeving zijn factoren die meespelen. Juist daarom geven wij gericht werkplekadvies.

Wil jij graag een goede werkhouding creëren, zodat je geen klachten krijgt? Wij kunnen zorgen dat de werkplek optimaal aansluit op de medewerker. Uit onderzoek blijkt dat kennis onmisbaar is bij het aanleren van de juiste werkhouding. Tijdens onze instructie, voorlichting en training laten we medewerkers zelf ervaren wat een goede werkhouding is.

Het is zinvol om te investeren in vitale medewerkers. Immers vitale mensen zitten goed in hun vel, zijn gezonder, socialer en presteren beter. Dit heeft direct effect op je organisatie; vitale medewerkers zijn productiever, gemotiveerder, creatiever, innovatiever en aantoonbaar minder vaak ziek.

Lees meer

De thuiswerkplek is nu belangrijker dan ooit. Sinds de coronacrisis werkt een groot deel van Nederland -gedwongen of vrijwillig- hele dagen vanuit huis.

Lees meer

Bij Hardeveld hebben we jarenlange ervaring op het gebied van zitoplossingen en werkplekken in kantooromgevingen. We weten als geen ander dat je er met alleen een goede ergonomische bureaustoel nog niet bent.

Lees meer

Een werkplekonderzoek voorkomt rugklachten, RSI of andere lichamelijke klachten onder je medewerkers door een verkeerde werkhouding.

Lees meer

Een goede werkhouding is belangrijk voor iedere medewerker. En niet alleen het juiste meubilair speelt daarbij een rol.

Lees meer