Skip to main content
Workshop 'Vol energie aan het werk'
Vitale medewerkers presteren beter!

Het is zinvol om te investeren in vitale medewerkers. Immers vitale mensen zitten goed in hun vel, zijn gezonder, socialer en presteren beter. Dit heeft direct effect op je organisatie; vitale medewerkers zijn productiever, gemotiveerder, creatiever, innovatiever en aantoonbaar minder vaak ziek. Ook is de kans dat zij een burn-out krijgen veel kleiner.

Reden genoeg dus om als bedrijf hier aandacht aan te besteden. Gelukkig organiseren al veel bedrijven daarom met regelmaat activiteiten voor hun medewerkers rond het thema vitaliteit, bijvoorbeeld tijdens de nationale vitaliteitsweek*. Vitaal werken is daar een onderdeel van.

Wil jij aandacht geven in je organisatie aan vitaal werken? Zet dan deze workshop in voor je medewerkers en zij zullen hierna vol energie weer aan het werk gaan!

In onze workshop gaan we in op de volgende items:

  • Ontspannen werkhouding
  • Omgaan met (werk)stress
  • Belasting versus belastbaarheid
  • Bewegen en ontspannen tijdens/op het werk
  • Dynamisch werken
  • Hybride werken (indien van toepassing bij jouw organisatie)

 

Deze informatieve en interactieve workshop duurt minimaal 60 min. en wordt gegeven door onze werkplekadviseur. De workshop is uit te breiden met een rondgang door het kantoor. Medewerkers kunnen tijdens deze rondgang vragen stellen of hulp vragen bij het instellen van hun werkplek.

Maatwerk is daarbij uiteraard altijd mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact met ons op


* De nationale vitaliteitsweek is in 2022 van 19 t/m 25 september.