Skip to main content
Overige zitoplossingen
Passend meubilair voor specifieke werkomgevingen

Naast bureaustoelen bieden wij ook andere praktische en ergonomische zitoplossingen zoals zadelkrukken, stahulpen en oplossingen voor zit-sta werkplekken waarbij je staand werk eenvoudig kunt afwisselen met zitten. Ook voor specifieke werkomgevingen die hoge eisen stellen aan het meubilair hebben we passende oplossingen in huis.

Stahulpen
Ook bij een staand beroep is langdurig werken in een verkeerde houding een aanleiding voor veel lichamelijke klachten. Langdurig staan is slecht voor de rug en benen en vormt een aanzienlijke belasting voor het lichaam. Het is daarom belangrijk om het staan regelmatig te onderbreken door even te gaan zitten. Hardeveld biedt voor stawerkplekken naast bureaustoelen en deskbikes  voor een werkomgeving waar hoofdzakelijk wordt gestaan nog veel meer zitoplossingen zoals veel verschillende diverseeen uitgebreid assortiment stahulpen van gerenommeerde merken zoals Bimos.. 

Bekijk assortiment stahulpen

Laboratorium- / ESD-stoelen
Er zijn van die werkomgevingen die hoge, specifieke eisen stellen aan het meubilair: denk hierbij aan elektrotechnische werkomgevingen waar statische elektriciteit een groot gevaar vormt, of laboratoria waar hygiëne een belangrijke rol speelt. Speciaal voor deze omgevingen heeft Hardeveld een compleet assortiment zitoplossingen: niet alleen voor de beste werkhouding, maar ook volledig conform de eisen die in de betreffende omgeving worden gesteld. 

Bekijk assortiment laboratorium- en ESD-stoelen