Skip to main content
80%

van alle bureaustoelen in kantooromgevingen in Nederland staat niet goed ingesteld om een goede werkhouding aan te kunnen nemen.

Oplossingen voor een goede werkhouding
Van ergonomische bureaustoelen tot dynamisch meubilair

Ergonomisch werken is met het vele beeldschermwerk van tegenwoordig belangrijker dan ooit. De helft van de Nederlanders ervaart zelfs pijnklachten die direct gerelateerd zijn aan de werkhouding. Door ergonomisch werken voorkom of verminder je die klachten. Hardeveld is specialist in ergonomisch werken en levert een breed assortiment ergonomische hulpmiddelen, bureaustoelen en dynamisch meubilair. Bij ons ontdek je hoe je een goede werkhouding en zithouding aanneemt.

De juiste middelen en een goed advies helpen je bij het aannemen van de juiste werkhouding en voldoende beweging op de werkvloer. Wij geven je advies op maat bij jouw werkplek op locatie. Wij bieden diverse oplossingen die meer beweging tijdens het werk stimuleren en langdurig stilzitten helpen verminderen. Naast een uitgebreid assortiment dynamisch meubilair en ergonomische bureaustoelen bieden wij ook andere praktische en ergonomische zitoplossingen zoals zadelkrukken, stahulpen en oplossingen voor zit-sta werkplekken waarbij u staand werk eenvoudig kunt afwisselen met zitten. Ook voor specifieke werkomgevingen die hoge eisen stellen aan het meubilair hebben we passende oplossingen in huis.

Er zijn veel verschillende soorten bureaustoelen verkrijgbaar. In alle soorten, maten en prijsklassen; maar ze zijn niet allemaal even bevorderlijk voor een goede houding.

Lees meer

Bijna de helft van de Nederlanders heeft een zittend beroep, en dit neemt elk jaar alleen maar toe. Grote kans dat ook jij zittend werk doet. Tegenwoordig weten we dat langdurig zitten behoorlijke gezondheidsrisico’s met zich meebrengt.

Lees meer

Ben jij iemand die veel zittend werk doet? Dan is het extra belangrijk om op een goede werkhouding te letten. Langdurig zitten brengt namelijk wetenschappelijk bewezen aanzienlijke gezondheidsrisico’s met zich mee.

Lees meer

Naast bureaustoelen bieden wij ook andere praktische en ergonomische zitoplossingen zoals zadelkrukken, stahulpen en oplossingen voor zit-sta werkplekken waarbij je staand werk eenvoudig kunt afwisselen met zitten.

Lees meer

Met een monitorarm kun je gemakkelijk de goede hoogte van je beeldscherm(en) instellen. Je beeldscherm is optimaal ingesteld als de bovenzijde van de monitor op ooghoogte staat. In deze situatie is je nek over het algemeen in een neutrale positie zonder extra spierspanning.

Lees meer