Skip to main content
Dynamisch meubilair
Risico's beperken door minder te zitten?

Bijna de helft van de Nederlanders heeft een zittend beroep, en dit neemt elk jaar alleen maar toe. Grote kans dat ook jij zittend werk doet. Tegenwoordig weten we dat langdurig zitten behoorlijke gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Wil je de risico’s beperken door zelf minder te zitten op het werk? Dat kan met ons assortiment dynamisch meubilair.

Met dynamisch meubilair kun je kiezen voor verschillende werkhoudingen en werkplekken. Bijvoorbeeld fietsen terwijl je werkt op een robuuste deskbike, ‘bewegend zitten’ met een balanskruk of -bureaustoel of staand op een balansbord. Dergelijke oplossingen ‘dwingen’ je in een goede werkhouding en in balans te staan of te zitten. Ook bieden we verschillende soorten dynamische werk- en overlegplekken en een breed assortiment innovatieve zit-sta bureaus.

Meer weten?
Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bekijk direct ons assortiment dynamisch meubilair of neem contact met ons op via 0318- 540 840. Wij denken graag met je mee hoe je dynamisch meubilair kunt inzetten op jouw specifieke werkplek. Ons assortiment dynamisch meubilair met eigen ogen ervaren en uitproberen? Maak dan direct een afspraak voor een bezoek aan ons vitaliteitslab.
 

Bekijk ons assortiment dynamisch meubilair
Zitmeubilair

Van €909,- voor €499,- Excl. btw

Zitmeubel

Van €909,- voor €499,- Excl. btw.

Ergonomische stamat
Meer gevoel van comfort tijdens het werken 
Kniestoel
Totale bewegingsvrijheid
Kruk
Actief en comfortabel zitten
Kruk
Onbegrensde bewegingsvrijheid
Kniestoel
Bevordert een actieve zithouding
Zit-sta oplossing
Leverbaar in twee uitvoeringen
Balansbord
Active board Gymba maakt staand werken comfortabeler
Balansbord
Voorkom fysieke klachten met dit trendy balansbord!
Balansbord
Subtiele training van de spieren en gewrichten
Multifunctionele kruk
Dynamisch krukje in verschillende trendy kleuren
Balansstoel
Ergonomische balansstoel die je rugspieren traint!
Bureaufiets
Fiets jezelf fit tijdens je werk!
Onderstel voor de BackApp 2.0
Onderstel met wielen voor de BackApp 2.0
Balanskruk
Ergonomische balanskruk in verschillende trendy kleuren
Dynamisch meubilair
Ergonomische zitbal die de zithouding bevordert

Onze adviseur geeft bij het plaatsen altijd een uitgebreide instelinstructie op de werkplek en hij of zij stelt het meubilair op maat af op basis van jouw maten en zithouding. Zo heb je meteen de juiste zithouding en kun je dit afstellen in het vervolg ook zelf. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak op locatie.

Heb je een keuze gemaakt?
Onze adviseur geeft bij het plaatsen altijd een uitgebreide instelinstructie op de werkplek en hij of zij stelt het meubilair op maat af. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak op locatie!