Skip to main content
Over Hardeveld
Al vier generaties lang een echt familiebedrijf

Hardeveld is al vier generaties lang een echt familiebedrijf. Klantgerichtheid, persoonlijke benadering, vakkennis en service zijn voor ons al meer dan 120 jaar belangrijke pijlers. Elke generatie heeft haar eigen draai gegeven aan het bedrijf. Van schilderswinkel en boekhandel tot kantoorvakhandel en kantoorinrichter Jac. Van Hardeveld met het karakteristieke pand aan de Hoofdstraat. 

Hoofdstraat

Vierde generatie 
Inmiddels varen wij als vierde generatie onze eigen koers. Met ‘Hardeveld 4.0’ richten wij ons op werkplek- en projectinrichting: vanuit onze passie voor werkplek- en projectinrichting en een gezonde leefstijl geloven wij dat je met inspirerende en vitale werkomgeving het optimale uit je mensen en team kunt halen. Wij vinden het belangrijk dat een werkomgeving een plek is waar mensen zich thuis voelen, elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren, kunnen samenwerken, taakgericht kunnen werken en die stimuleert tot creativiteit, beweging en een ontspannen werkhouding. Dit alles zie je terug in ons nieuwe, verbouwde inspiratiehuis waar wij zelf ook werken. 

Nog altijd kun je bij Hardeveld terecht voor de vertrouwde kwaliteit als het gaat om kantoorartikelen, deze kun je direct bestellen in onze webshop. En nog altijd is persoonlijk contact bij ons enorm belangrijk. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten en denken met onze specialistische kennis en ervaring graag met hen mee.

Naar de webshop

Oplossingen voor iedereen
Bij Hardeveld draait het allemaal om het creëren van een inspirerende en vitale werkomgeving. Klanten helpen door ze volledig te ontzorgen bij de inrichting van hun kantoor of werkplek met de inzet van ergonomische en dynamische oplossingen. Wij ondersteunen het hele traject; van deskundig advies en ontwerp op maat, tot de uitvoering, levering en begeleiding. Het eindresultaat zal altijd tot een inspirerende en vitale werkomgeving leiden die past bij de wensen en behoeften van de organisatie. 

Klanten die alleen de puntjes op de i willen zetten van hun kantoor helpen wij door de werkplekken en werkomgeving te onderzoeken en (individueel) werkplekadvies uit te voeren. Als medewerkers klachten ervaren, helpen onze ergonomische specialisten het probleem te verminderen door een uitgebreid werkplekonderzoek of een oplossing op maat. Ons vitaliteitslab biedt oplossingen voor iedereen! 

Ben je geïnspireerd geraakt door ons verhaal? Kom het beleven in ons inspiratiehuis. We maken graag een afspraak om je door ons kantoor van de toekomst te leiden! 

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.