Skip to main content
93%
93%

van de medewerkers vindt dat een comfortabele en plezierige werkomgeving invloed heeft op zijn of haar productiviteit.

Werkplekinrichting
Van ontwerp tot realisatie

Bij Hardeveld draait het allemaal om het creëren van een inspirerende en vitale werkomgeving. Je kunt bij ons terecht voor een interne verbouwing of uitbreiding, maar ook bij nieuwbouw of renovatie van je kantoor. Of je nu je verouderde kantoor in een modern, nieuw jasje wilt steken of helemaal wilt restylen: bij Hardeveld ontzorgen we je van A tot Z. Of beter nog: van inspiratie tot advies, en van het ontwerp tot de realisatie.

Of het nu gaat om een klein of groot project, wij verzorgen de werkplekinrichting van thuiswerkplekken tot complete afdelingen of organisaties. Altijd binnen de gestelde deadlines, ‘on budget’ en volledig passend bij de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Wij zorgen voor een dynamische werkomgeving waarin de medewerkers optimaal kunnen presteren, creëren en organiseren. Want een medewerker die gelukkig is op zijn of haar werkplek, is een productievere en loyalere werknemer.

Benieuwd welke mooie projecten wij eerder al hebben uitgevoerd? Laat je inspireren door onze referenties te bekijken.

 

De thuiswerkplek wordt steeds belangrijker. Flexwerken is niet meer weg te denken en we werken vaker en langer vanuit huis. Een goede werkplekinrichting, ergonomisch meubilair en de juiste hulpmiddelen zijn daarom van essentieel belang om klachten te voorkomen en de productiviteit te verhogen.
Lees meer

Bij Hardeveld draait het allemaal om het creëren van een inspirerende en vitale werkomgeving. Wij zijn al jarenlang specialist op het gebied van kantoor- en projectinrichting; van thuiswerkplek tot gehele afdeling of organisatie.

Lees meer

Een aansprekend interieurontwerp begint met een goede basis. Deze basis is in het geval van interieuradvies ons vlekkenplan: een schematische indeling van de ruimte(n) waarbij alle basiselementen zoals de werkplekken, opbergruimten en algemene ruimten op de juiste plek zijn ingetekend.

Lees meer

Een nieuwe kantoorinrichting gaat verder dan een nieuwe indeling en nieuw meubilair. Wij werken samen met een vast netwerk van professionals in verschillende disciplines die aansluiten bij onze dienstverlening. Denk hierbij aan aannemers, lichtdeskundigen, vloerspecialisten en interieurbouwers.

Lees meer
Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.