Skip to main content
Wed, 09/23/2020 - 14:12
VC Makelaars
Makelaars met Lef! - Veenendaal

Voor het nieuwe kantoor van VC Makelaars (voorheen Vastgoed Concept) in Veenendaal, hebben we vanaf casco meegedacht met een fris, eigentijds kantoor.

Er is een huiselijke omgeving gecreëerd, waarin bezoekers een heerlijk kopje koffie aan de bar in de keuken kunnen drinken of in de lounge op de bank voor een uitgebreider informeel gesprek. De zit-sta werkplekken, zorgen voor voldoende afwisseling tijdens het werken van een dynamische makelaar met lef. De staande positie van de werkplekken wordt ook veel gebruikt voor kort onderling overleg. In de aparte vergaderruimte kunnen bezoekers wat formeler zitten met de makelaar om samen het droomhuis te selecteren. Kortom, een kantoor waar zowel wij als VC Makelaars trots op zijn.

Er is geleverd: Zit-sta werkplekken van Mikomax (Stand-up), Beybeta bureaustoelen, maatwerk door DubblelM, maatwerk maakt Mooi!, zitballen van Vluv.

   

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.