Skip to main content
Thu, 02/01/2018 - 12:55
De verbouwing is begonnen
Kom maar op met die moker!

Bij Jac. van Hardeveld gaan de slopers door het pand. Deze week was het eindelijk zo ver: de klap van de eerste breekhamer klonk. Na een jaar van plannen en voorbereiden, is de verbouwing nu officieel begonnen.

We zijn natuurlijk vandaag (en in de toekomst!) nog gewoon bereikbaar voor het bestellen van kantoorartikelen zoals nietjes, papier en pennen. Deze artikelen kun je bestellen in onze webshop. Vandaag besteld, de volgende werkdag op je bureau. Onze showroom krijgt een metamorfose: fase 1 van ons inspiratiehuis is aanstaande! Inmiddels is de hele begane grond een kale, lege ruimte! Spannend? Enorm! Want nu is er geen weg meer terug.

‘Enorm spannend: nu is er geen weg meer terug’ – Bas van Hardeveld

 

Een fantastische uitdaging 
Maar tegelijkertijd: wát een fantastisch gevoel. Wij zijn de volgende generatie die dit familiebedrijf gaan voortzetten. Een jubileumjaar, want dit bedrijf wordt al 120 jaar van vader op zoon doorgegeven. Dit zie je nog steeds terug in onze naam. Maar wat het verschil maakt? De tijd waar in we leven. Al vier generaties lang mag iedere Van Hardevelddie aan het roer staat zijn eigen koers bepalen. En nu is het aan ons. Een geweldige uitdaging. Deze gaan we dan ook graag aan.


Jubileumfeest
Nu natuurlijk de vraag: hoe zetten wíj die toekomst van Jac. van Hardeveld voort? Houden we vast aan ‘Kwaliteit voor kantoor ? Of gaan we iets heel nieuws doen? We staan te popelen om jullie onze visie en plannen te vertellen. Nog even geduld tot 15 maart. Dan vieren wij ons jubileumfeest, samen met diversen genodigden. Tijdens dit feest delen we onze visie en openen we de deuren van ons inspiratiehuis!

Maar nu moeten wij eerst nog even door het stof kruipen. Letterlijk. Kom maar op met die moker!

Tot de volgende keer,

Bas en Jantine van Hardeveld

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.