Skip to main content
Noice Cancelling
Wed, 03/25/2020 - 11:34
Thuiswerk tip 1
Noise Cancelling

Er wordt op dit moment veel van ons verwacht. Thuiswerken en ondertussen zorgen voor de kinderen, het bestieren van het huishouden en ook nog de kinderen begeleiden bij het thuisonderwijs. We horen veel geluiden om ons heen dat dit een hele uitdaging is (en ervaren dit zelf ook!).

Onze tip van vandaag:

Kijk of je het zo kan organiseren dat wanneer je aan het werk bent je even geen andere taken hebt. Zorg dat je zo min mogelijk afgeleid wordt. Kun je niet in een aparte ruimte werken? Zet een koptelefoon op met je favoriete muziek of hoor juist even helemaal niks met een speciale Noise Cancelling koptelefoon.  

Een Noise cancellig koptelefoon filtert grondtonen waardoor je geen omgevingsgeluiden meer hoort. Zet je er ook nog een muziekje bij op dan hoor je de grootste schreeuwerd zelfs niet meer. Handig voor thuis als je kinderen of huisgenoten herrie maken, maar straks voor op kantoor is dit item ook heel goed bruikbaar. Wij adviseren deze koptelefoons vaak voor mensen die het moeilijk vinden om zich te kunnen concentreren in een open werkomgeving ( Laat ik daar zelf nou ook zo'n type van zijn, ik weet waar ik over praat! ). 

Ps. ook handig als je thuis niet aan het werk bent, maar gewoon even niks wilt horen : ) 

We wensen je met deze tip veel rust en ontspanning en veel productiviteit. 

Blijf ons volgen voor meer bruikbare tips en deel deze tip met je collega's/vrienden! 

Bestel de Noise Cancelling koptelefoon hier in onze webshop en wij zorgen dat deze veilig bij je thuisbezorgd wordt! 

 

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.