Skip to main content
loftrompet
Thu, 03/01/2018 - 13:31
Wie zit hier achter? Een loftrompet!
Onze specialisten in de spotlights

Het is tijd om een flinke loftrompet te steken over al die creatieve, harde werkers die ons helpen. Wil je nu ook wel eens weten wie hier achter zitten? Lees dan verder. We stellen hen graag voor. 

Je weet inmiddels dat Hardeveld 4.0 gaat over Het Nieuwe Werken, over vitaliteit. Daar hoort de complete werkomgeving bij: van de vloer tot het licht en van de kleuren op de muur tot het meubilair. Met deze visie bieden wij totaalinrichting aan in samenwerking met regionale, ervaren specialisten. Nu zijn we zelf klant van onze partners: een geweldige ervaring.

Specialisten
Tastvol Architectuur en Interieur was onze inspiratiebron om het vitaliteitslab vorm te geven. Rodenburg Bouwkundige Realisatie hielp ons vakkundig met het sloop- en breekwerk. De technische installatie en verlichting zijn uitgevoerd door Techtron. Heel fijn hoe jullie allemaal meedachten met onze ambities.
 

‘De samenwerking wakkerde ons enthousiasme alleen maar aan!’ – Bas van Hardeveld

 

Trampolinespringen
Het prachtige behang- en schilderwerk danken we aan Schildersbedrijf Bert van Kruistum. Dankzij de strakke coating en gave tapijttegels van Van Voorst Projektendienst is de vloer een echte eyecatcher. En dan de interieurkunstenaars van Dubbel M. De kleur- en materiaalmix is bewonderenswaardig. (Komt dat zien in ons tuinhuisje, ter inspiratie voor vitaal thuiswerken)

Niet stilzitten
Maar wat vinden wij nu nog mooier dan al jullie individuele prestaties? Dat is de manier waarop jullie onderling samen werkten. Hierdoor verliep alles gestructureerd, co-creatie in optima forma! Het wakkerde ons enthousiasme alleen maar aan om samen vitale werkplekken te realiseren bij onze klanten!

Vitale groet,

Bas en Jantine van Hardeveld

PS: En jij bedankt voor je meeleven en meelezen via onze blogs. Al de leuke reacties doen ons goed!

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.