Skip to main content
Fri, 08/12/2022 - 15:10
Nationale Vitaliteitsweek van 19 t/m 25 september
Het perfecte moment om de vitaliteit van jou en je collega's een boost te geven!

Het doel van de 8ste Nationale Vitaliteitsweek is werkend Nederland bewuster maken van het belang van aandacht voor je eigen vitaliteit. Je kunt zelf veel invloed hebben op je vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Vooral nu we meer vanuit huis werken is het belangrijk om zelf te zorgen voor voldoende beweging tijdens je werkdag, voldoende pauzes, gezonde maaltijden en je eigen werkgeluk.

Wij helpen je graag bij het invullen van de vitaliteitsweek
Wil jij aandacht geven aan vitaal werken? Zet dan onze workshop in voor je medewerkers en zij zullen hierna vol energie weer aan het werk gaan! In deze workshop van 60 min. gaan we in op de volgende items:

  • Ontspannen werkhouding
  • Omgaan met (werk)stress
  • Belasting versus belastbaarheid
  • Bewegen en ontspannen tijdens/op het werk
  • Dynamisch werken
  • Hybride werken (indien van toepassing bij jouw organisatie)

De workshop is uit te breiden met een rondgang door het kantoor. Medewerkers kunnen tijdens deze rondgang vragen stellen of hulp vragen bij het instellen van de werkplek.

Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden. Wees er wel snel bij, want er zijn nog maar een aantal plekken beschikbaar. Deze workshop en werkplekadvies is het gehele jaar in te plannen, dus ook buiten de vitaliteitsweek.

Meer informatie

vitaliteitsweek

Wat kun je van ons verwachten tijdens de nationale vitaliteitsweek?
Wij zullen de week voor en tijdens de Nationale Vitaliteitsweek meerdere tips en activiteiten delen om vitaliteit te stimuleren en bespreekbaar te maken binnen jouw organisatie. Ook zullen wij laten zien hoe wij zelf aandacht besteden aan onze vitaliteit en gezondheid gedurende de werkdag. Volg ons op instagram, LinkedIn en Facebook om geïnspireerd te worden.

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.