Skip to main content
Thu, 02/15/2018 - 13:21
Dit geeft zo veel energie!
De wederopbouw is in volle gang

Wij zien de vernieuwde showroom al een jaar voor ons in onze gedachten en in dromen. De werkelijkheid komt nu steeds dichterbij. Van ruwe schetsen aan de tekentafel naar de eerste kleuren op de muur. Nog even en we kunnen alles gaan inrichten. Wat wordt het gaaf en wat geeft dát energie. In ons enthousiasme verklappen we vast dat we nóg een stap verder gaan dan de showroomverbouwing: we nemen ook de complete huisstijl onder handen! 

De wederopbouw is in volle gang. We gaan voor een industriële, robuuste sfeerbeleving. Zo is het ruwe beton weer zichtbaar geworden door het systeemplafond te verwijderen. Langs de wand zie je de ijzeren spanten, die vroeger verstopt zaten achter de stellingen. Deze materialen passen perfect bij de uitstraling die we willen. De schilders brachten de muren op kleur in prachtig antraciet. Alles wordt spannender!
 

‘Dit geeft zoveel energie!’ – Jantine van Hardeveld


Harmonieus
Onze toekomstplannen zie je natuurlijk niet alleen terug in het pand na de verbouwing. Ook onze huisstijl krijgt een make-over! Met ons reclamebureau is onze visie uitgewerkt in teksten, fotografie en visualisaties. Dat zien jullie straks terug op de visitekaartjes, op het briefpapier en in de signing. En natuurlijk, heel belangrijk, op onze nieuwe website (waar we nu nog hard mee bezig zijn). Dan vormt onze digitale presentatie én ons inspiratiehuis één harmonieus geheel.


Vitaal voor prestaties
Inspireren, daar draait het om bij Hardeveld 4.0. Wij beleven de kantooromgeving als een voedingsbodem voor prestaties. Om je goed te kunnen ontwikkelen en te presteren, moet je lekker in je vel zitten, plezier beleven aan je omgeving en vitaal zijn. Alles wat daaraan bijdraagt, dát vind je straks bij ons. Wij brengen je op ideeën waar je misschien in je hele kantoorcarrière al onderbewust naar zocht.

Kortom: het inspiratiehuis Fase 1 van Jac. van Hardeveld wordt straks een experimentele, inspirerende locatie voor vitaliteit. Met een bijzondere, prikkelende naam. Hoe we dit gaan noemen? Dat vertellen we je volgende week.

Hou je onze blogs in de gaten?

Met energieke groet,

Bas en Jantine van Hardeveld

Ben je geïnspireerd geraakt?
Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak! Een van onze adviseurs neemt graag de tijd voor je om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.